Het leukste cadeau voor jouw gastkindje

Als gastouder wil je je opvangkindje wel eens iets geven. Niet alleen voor hun verjaardag, maar ook als er een nieuw kindje start of als je afscheid neemt van een opvangkindje. Dit cadeau zal zeker in de smaak vallen en is pedagogisch verantwoord.

Wat is het? Een voorleesboek. En niet zomaar een voorleesboek, een boek over gastouderopvang! 

Ken jij ‘Charlie en een mooie dag bij de gastouder al’? In dit boek worden 5 kinderen een dag bij de gastouder opgevangen. Je ziet van begin tot eind hoe een opvangdag eraan toe kan gaan. 

Nieuw kindje

Als je dit boek cadeau geeft aan een opvangkindje dat nieuw bij je start dan kan het ouders helpen om hun kindje voor te bereiden op de opvang. Zelfs als je gastkindje een baby is. Want voorlezen aan baby’s is namelijk ontzettend belangrijk voor hun taalontwikkeling. 

Afscheidscadeau

Gaat er een kindje bij je weg? Dan is het een mooi afscheidscadeautje dat je gastkind doet denken aan de afsluiting van een bijzondere periode bij jou in de gastouderopvang. 

Persoonlijke boodschap

Het voorwoord van Charlie en een mooie dag bij de gastouder is heel lief en een ode aan de gastouderopvang. Hoe leuk als jij zelf ook een persoonlijke boodschap voor je gastkindje erin schrijft!

Het boek bestel je op www.marlopublishing.nl

Dit artikel delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest